Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stucwerken Baambrugge

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Baambrugge voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Baambrugge nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Baambrugge te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stucwerken Baambrugge

Stucwerken Baambrugge prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Baambrugge voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Baambrugge

De stucwerken in mijn woning zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Janny van der Donk - Baambrugge

Regio Baambrugge

Overal stukadoors.

Opdrachten uit Baambrugge

Zij gingen je voor.

115 m2
Waverveen
22-09-2018
Nieuwbouwhuis ui 2004. Stuken op eerste en tweede etage. Zowel slaapkamers, hal en plafonds.
Abcoude
07-09-2018
Hallo, Het gaat om stucwerk. Slaapkamer 10m3 plafond 17m3 wand Trap naar zonder aantal m3 niet bekent, het is 1 buitenwand het een...
Vinkeveen
12-01-2018
Betreft een nieuwbouwhuis (opleverdatum is nog niet bekend). Muren worden behangklaar opgeleverd. Het stucen van alle muren in het huis (circa 175...
Vinkeveen
10-09-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!