Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Gevelrenovatie Ankeveen

Je bent op zoek naar gevelwerkers in de regio van Ankeveen voor een goede prijs? Omdat prijzen van gevelrenovatie uit Ankeveen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van gevelwerkers uit Ankeveen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Gevelrenovatie Ankeveen

Gevelrenovatie Ankeveen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor gevelrenovatie nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Gevelrenovatie Prijsindicatie
Voegwerken (per m2) € 8 – € 15
Gevelstenen vervangen (per m2) € 8 – € 12

Vind de gevelwerker met de beste prijs!

De beste gevelwerkers uit Ankeveen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Ankeveen

De gevelwerken zijn keurig uitgevoerd door een Vindy gevelwerker. Ik heb flink bespaard door offertes te vergelijken!

Daan van Veen - Ankeveen

Regio Ankeveen

Overal gevelwerkers.

Opdrachten uit Ankeveen

Zij gingen je voor.

Gaat om reiniging van de voorgevel en het opnieuw voegen met een snijvoeg. Oppervlakte 49m2. Monumentaal pand, vergunning is verleend vanuit de...
Hilversum
29-10-2019
Het betreft een hoekwoning. reiniging van alle buiten gevels, voegen renoveren en de gevels weer impregneren. Wij schatten het totale oppervlakte...
Hilversum
06-03-2019
Klein schuurtje van 2x2 mtr, voor-en zijgevel totaal 8vierkante mtr. Reinigen en coating en opnieuw voegen. Eenvoudige voeg.
Gooi En Vechtstreek
28-01-2019
Circa 10 m2 voorgevel. Reinigen stenen/ uithakken oude voegen vervangen door knip of snijvoeg. Impregeneren(indien nodig)
Bussum
20-07-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!