Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Angeren

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Angeren voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Angeren nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Angeren te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Angeren

Dakdekker Angeren prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Angeren voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Angeren

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Angeren

Regio Angeren

Overal dakdekkers.

Opdrachten uit Angeren

Zij gingen je voor.

Begin april krijgen we de sleutel van onze aangekocht woning en zijn ons aan het oriënteren voor het plaatsen van een dakkapel aan de zijkant van...
Tiel
05-01-2019
isolatie van 1x5 m plattedak moet vervangen worden
Tiel
08-08-2017
Woning heeft een fransdak en woonopervlak is 54m3. (Weet niet of hieruit afmeting dak is te halen). En wil er gelijk een dakraam in voor licht op...
Tiel
11-07-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!