Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter Almkerk

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Almkerk voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Almkerk nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Almkerk te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Almkerk

Tegelzetter Almkerk prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Almkerk voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Almkerk

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Almkerk

Regio Almkerk

Overal tegelzetters.

Opdrachten uit Almkerk

Zij gingen je voor.

bovenverdieping voorzien van vloertegels +/- 35 m2 Er moet eerst nog vloerverwarming in
Almkerk
17-07-2019
Voegen van wandtegels waarvan de voeg heeft losgelaten en daardoor water / vocht in de muur trekt en daarmee ook achter de spiegel. Eerst zullen...
Mijnsheerenland
01-05-2019
De tegelvloer in de douche laat los doordat voegen zijn losgelaten. Willen graag advies en werkzaamheden afstemmen hoe dit op te gaan lossen.
Strijen
19-09-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!