Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Afbraakwerken Almelo

Je bent op zoek naar aannemers in de regio van Almelo voor een goede prijs? Omdat prijzen van afbraakwerk uit Almelo nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van aannemers uit Almelo te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Afbraakwerken Almelo

Afbraakwerken Almelo prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor afbraakwerk nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Afbraakwerk Prijsindicatie
Prijs per uur € 28 – € 38
Prijs per m² € 18 – € 28

Vind de aannemer met de beste prijs!

De beste aannemers uit Almelo voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Almelo

Tuinhuis en stuk grond met tegels laten afbreken en afvoeren. Moet er niet aan denken dit zelf te doen. Aannemers van Vindy zeer keurig werk!

Judith Janssen - Almelo

Regio Almelo

Overal aannemers.

Almelo

Andere regio's

Aannemers in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Almelo

Zij gingen je voor.

Geachte heer mevrouw, Het gaat over de muur bij mij in de voor tuin is 12meter lang en 1,10 hoog en die wel ik graag weg hebben dus afbreken en...
Almelo
29-03-2018
Het gaat om het afbreken en slopen van een muur die in mijn voor tuin zit en die is 12 meter lang en 1.10 c hoog. Met vrindelijke groet, Suren,
Almelo
07-03-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!