Oost Totaalonderhoud.

Oost Totaalonderhoud. is een bedrijf uit Zutphen met postcode 7201 EA. Je kunt bij hen terecht voor Dakgoten, Dakisolatie, Dakkapel, Dakontmossing, Dakreiniging, Gevelbekleding, Gevelreiniging, Gevelrenovatie, Hellende daken, Metselwerk, Oprit reiniging, Platte daken, Schilderwerken, Schoonmaakwerken, Terras reiniging, Voegwerken en Zonnepanelen Reiniging. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Oost Totaalonderhoud.!

Goedendag,

Ik ben Sjef van Embden, 43 jaar oud en een allrounder op het gebied van dak, gevelwerkzaamheden, reinigingswerkzaamheden en schilderwerk.
Na 18 jaar lang voor een baas gewerkt te hebben, heb ik er toch voor gekozen om mijn eigen pad in te slaan. In de afgelopen 18 jaar heb ik mij zelf kunnen ontwikkelen en de tijd gehad om werk te verrichten in alle omstandigheden. Geen 8 tot 5 mentaliteit, meedenken met de klant en afspraken nakomen zijn mijn vereiste!

Op het gebied van dak en gevelreiniging heb ik een hele eigen milieu vriendelijke "shampoo" ontwikkeld, deze shampoo tast geen dieren planten of ongedierte aan, maar zorgt er voor dat uw gevel of dak als nieuw wordt! Deze is tevens na uw behandeling bij mij te bestellen!

Graag tot ziens.

Sjef van embden
Oost totaalonderhoud.

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Oost Totaalonderhoud.

Er zijn nog geen reviews geplaatst.