Afwerkings- en Stucadoorsbedrijf M. Bekkers

Afwerkings- en Stucadoorsbedrijf M. Bekkers is een bedrijf uit Vlijmen met postcode 5251 JL. Je kunt bij hen terecht voor Spachtelputz, Spackspuitwerk en Stukadoorswerken. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Afwerkings- en Stucadoorsbedrijf M. Bekkers!

Bedrijfsomschrijving

Doordat ik al 20 jaar in het vak zit, en ik bij diverse bedrijven ervaring heb opgedaan en door scholing heb leren werken met de aller nieuwste materialen. Heb ik dat kunnen omzetten naar een goede werkwijze zodat we u een goed product en een goede garantie kunnen aan bieden, maar ook mijn ervaring als timmerman komt goed van pas u kunt daarbij denken aan lijstwerk wat in verstek gemaakt moet worden daar draai ik mijn hand niet voor om..
dus voor al u stukadoors klussen groot of klein moet u bij stukadoorsbedrijf Bekkers zijn.

U wilt natuurlijk een stukadoor voor een goede prijs, maar die wel vakwerk aflevert. Maar hoe weet u zeker dat u met een vakman te maken hebt? Daar zorgt de NOA-Afbouwgarantie voor.

NOA-vakmannen dienen aan een aantal criteria te voldoen. Ze moeten niet alleen uitstekend werk afleveren, maar ook helder zijn in hun werkwijze, zoals een offerte van de stukadoor waarin de prijs duidelijk aangegeven staat, zonder klein lettertjes.
Helderheid over kosten stukadoor, verzekerd van vakmanschap
Het draait natuurlijk niet alleen om de kosten van de stukadoor. Sterker nog, bij de leden van NOA staan niet de kosten van de stukadoor, maar het vakmanschap centraal.

Bedrijfsomschrijving aanpassen
Garantie

Voor klanten is het belangrijk dat er een vorm van garantie is. We laten potentiƫle klanten altijd weten dat garantie kan verschillen per klus en dienst, en dat dit van tevoren goed afgestemd moeten worden met het bedrijf.

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Afwerkings- en Stucadoorsbedrijf M. Bekkers

Er zijn nog geen reviews geplaatst.