Centraal Vastgoedonderhoud bv

Centraal Vastgoedonderhoud bv is een bedrijf uit Utrecht met postcode 3544 DH. Je kunt bij hen terecht voor Behangwerken, Dakgoten, Dakontmossing, Dakreiniging, Gevelbekleding, Gevelreiniging, Gevelrenovatie, Glaszetter, Glazenwasser, Oprit reiniging, Schilderwerken, Terras reiniging en Zonnepanelen Reiniging. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Centraal Vastgoedonderhoud bv!

Introductie
Centraal Vastgoedonderhoud is een familiebedrijf uit Utrecht en al sinds 1959 actief in het onderhoud van vastgoed. Van origine een schildersbedrijf maar om onze opdrachtgevers beter van dienst te zijn, is er een overstap gemaakt naar vastgoedonderhoud. Dit houdt in dat alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen door ons uitgevoerd worden, wanneer nodig schakelen wij ervaren en professionele ketenpartners in. Hierdoor sluit Centraal Vastgoedonderhoud nóg beter aan bij de wens van haar opdrachtgevers en heeft u één aanspreekpunt voor alle onderhoudswerkzaamheden.

Missie
De missie van Centraal Vastgoedonderhoud is het ontzorgen van de opdrachtgever, met volledige transparantie en de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Wij leveren onze diensten aan opdrachtgevers waarmee we een partnership nastreven en willen voorzien in de rendementsverbetering met als uitgangspunt; Resultaatgericht Samenwerken (RGS).

Kernwaarden
• Vakmanschap
Onze prioriteit ligt al meer dan 50 jaar bij het afleveren van een hoge kwaliteit met ongekende precisie, wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten waarmee wij duurzaamheid kunnen garanderen;
• Flexibiliteit
We doen er alles aan om aan de wensen van de opdrachtgevers te voldoen. Meer aandacht, zonder er meer voor terug te vragen.
• Open communicatie
Geen ongename verassingen. Heldere duidelijke afspraken en één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.
• Resultaatgericht Samenwerken (RGS)
RGS leidt tot een efficiëntere samenwerking tussen Centraal Vastgoedonderhoud en haar opdrachtgevers. Het resultaat: lagere proceskosten, kortere doorlooptijden en grotere tevredenheid bij bewoners.

Referenties
Al onze beoordelingen zijn via Klantenvertellen zichtbaar. Na afronding van de werkzaamheden ontvangen de opdrachtgevers een digitaal beoordelingsformulier dat gepubliceerd zal worden op klantenvertellen.nl en vindy.nl.

Op dit moment scoren wij maarliefst een gemiddelde van 9+ en 100% van onze voorgaande opdrachtgevers beveelt ons aan. Méér aandacht leveren op alle factoren dan de concurrentie. Dat is ons streven.

Centraal Vastgoedonderhoud is dagelijks te bereiken via 030-242 10 23 of via info@centraalvastgoedonderhoud.nl. Kijk voor meer informatie op:
www.centraalvastgoedonderhoud.nl.

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Centraal Vastgoedonderhoud bv

Keurig werk afgeleverd.

Communicatie
7.0
Nakomen afspraken
9.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Net bedrijf dat goed werk levert en liever een dagje langer bezig is dan het af te raffelen. Ook qua prijs zijn ze scherp. Extra klusjes uitvoeren die nodig zijn lopen ze niet voor weg en communiceren ze goed over. Ook hier weer worden er heel redelijke prijzen gevraagd voor het meer werk, zoals vervangen houten panelen van de dakkappel en het voegen van de kitranden van de ramen,. Al met al een heel goede ervaring.

Communicatie
9.0
Nakomen afspraken
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Centraal Vastgoedonderhoud BV is een erg goed en professioneel bedrijf en erg prettig om mee samen te werken
komen hun afspraken na en een erg goede prijs kwaliteit
ik zou ze zeker aanbevelen

Communicatie
8.0
Nakomen afspraken
8.0
Prijs / kwaliteit
9.5
Professioneel bedrijf, zeer goed werk afgeleverd. De communicatie is vlot en helder . Vriendelijke en rustige schilders met een hoog afwerkingsniveau (en dit zonder te stressen). Wij zien Sandrino met zijn mensen een volgende keer heel graag terug!
Barry Kortland (Doorn)

Communicatie
9.5
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Zeer tevreden over het geleverde werk. Prettig en betrouwbaar personen met rustige werkwijze.

Communicatie
8.0
Nakomen afspraken
8.0
Prijs / kwaliteit
8.5
Mijn kantoor is zeer professioneel geschilderd met een prima resultaat

Communicatie
8.5
Nakomen afspraken
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Schildersbedrijf SK Vastgoedonderhoud werk netjes en vakkundig. Alles precies volgens afspraak.

Communicatie
8.0
Nakomen afspraken
8.0
Prijs / kwaliteit
8.5
Professioneel bedrijf, korte lijnen en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Na-controles worden ook goed uitgevoerd, kortom prettige manier van zaken doen!

Communicatie
9.5
Nakomen afspraken
9.5
Prijs / kwaliteit
9.0
Team SK nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.

Het buitenschilderwerk is boven verwachting uitgevoerd!

Tot ziens,

Groet,

fam. Laat

Communicatie
9.5
Nakomen afspraken
9.5
Prijs / kwaliteit
9.0