Amez schoonmaakbedrijf

Amez schoonmaakbedrijf is een bedrijf uit Utrecht met postcode 3544 PE. Je kunt bij hen terecht voor Glazenwasser, Schoonmaakwerken, Terras reiniging en Zonnepanelen Reiniging. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Amez schoonmaakbedrijf!

Onder het motto ‘Amez Facility Services maakt het verschil’ is Amez Facility Services met twee vestigingen in Utrecht en De Meern een professionele lokale speler in de schoonmaak. Amez Facility Services is een kleine familieschoonmaakbedrijf dat al 15 jaar werkt voor ruim 50 opdrachtgevers.


Wij maken onder meer schoon in kantoren, VvE appartementencomplexen, onderwijsinstellingen, hotels en monument gebouwen, 's ochtends, 's avonds en steeds vaker overdag, en oriënteren ons op de regio midden en Zuid-Holland.
Amez Facility Services staat voor schoonmaak op maat, die past bij uw wensen en die van je collega's. Ons werk goed doen, initiatief en verantwoordelijkheid nemen, onderhoudsplannen opstellen, flexibel en zelfstandig opereren en pro-actie reageren. Dat is waar Amez Facility Services voor staat.

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Amez schoonmaakbedrijf

Er zijn nog geen reviews geplaatst.