2Blend

2Blend is een bedrijf uit Tilburg met postcode 5042 TC. Je kunt bij hen terecht voor Aannemerswerken, Architect, Gietvloer, Houten vloeren, Interieurinrichting, Keukenrenovatie, PVC Vloer, Schilderwerken, Sleutel op de deur, Spachtelputz, Spackspuitwerk, Stukadoorswerken, Tapijt(tegels), Tegelwerken, Vloerbekleding, Vloercoating, Vloeren en Vloertegels. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij 2Blend!

2BLEND: INTERIEUR CONCEPTEN

2BLEND is een dynamische en creatieve onderneming met ruim 15 jaar ervaring. Naast het verzorgen van vloer- en wand afwerkingen, kunt u bij 2BLEND terecht voor al uw bouw of verbouw plannen en uw interieurplannen. Onze werkwijze is heel persoonlijk. Bij ons draait alles om een goede communicatie.

Hoe belangrijk is eigenlijk een interieur? Belangrijker dan u zou denken!

Een fijne thuisomgeving met op elkaar afgestemde materialen en kleuren zorgen ervoor dat u een aangename sfeer in uw huis krijgt.

Een thuis waarin u kunt ontspannen en waarin u zich prettig voelt. Een advies aangepast aan uw woonwensen en ideen. Samen gaan we kijken hoe uw woning optimaal ingericht kan worden zodat er een mooie, fijne en vooral praktische leefomgeving ontstaat. Elk project wordt met overgave, enthousiasme en op een professionele manier benaderd.

Of het nu een verbouwing van uw woonhuis, kantoor of winkel betreft, wij denken met u mee en maken graag het verschil. Onze jarenlange ervaring en vernieuwende concepten staan garant voor een bijzondere sfeerbeleving. Op of aanbouw, maatwerk keukens, maatwerk meubelen en speciale projecten. Alles is mogelijk!

Wij werken met een vast team aan interieurbouwers.

Wij richten ons op de volledige project begeleiding, toepassing van materialen,
kleur, afwerking en uitvoering zodat ruimtes moeiteloos in elkaar overlopen.
Samen zorgen wij voor heerlijke en praktische leefruimtes die aansluiten bij uw behoeften.

Deze unieke combinatie van kennis en de creativiteit maakt 2BLEND tot een betrouwbare partner.

Projecten

Vakgebieden

Reviews van 2Blend

Er zijn nog geen reviews geplaatst.