Atlas Beton

Atlas Beton is een bedrijf uit Strijen met postcode 3291 HM. Je kunt bij hen terecht voor Gevelcoating, Gevelreiniging, Gevelrenovatie, Terras reiniging en Vloercoating. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Atlas Beton!

Heeft u als woningeigenaar last van beton wat aan het scheuren of afbrokkelen is? Of wilt u uw betonvloer beschermen en verfraaien door middel van een gietvloer/rolcoating systeem? Dan bent u bij ons op het juiste adres.
Wij zijn betrokken bij elke vloer- of betonproject; groot of klein, renovatie of reparatie. Zo wordt niet alleen de levensduur van uw beton verlengd, maar ziet het er ook weer als nieuw uit.

De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. En wij gaan niet voor de laagste prijs maar wel voor de beste kwaliteit.

Voor beton gerelateerde werkzaamheden biedt Atlas Beton o.a de volgende diensten:

-Betonherstel
-Coatingvloer systemen
-Kitwerkzaamheden (dilatatievoegen)
-Hemelwaterafvoer (HWA) vervangen
-Vloer op afschot brengen
-Egaliseren van vloeren
-Gevelreiniging
-Sauzen

Atlas Beton heeft jaren ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden voor particulieren, bedrijven en Verenigingen voor Eigenaren. Wij streven er niet naar om de goedkoopste te zijn, maar de beste!

Wij bieden garantie in overleg!

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Atlas Beton

Er zijn nog geen reviews geplaatst.