Klusbedrijf Klaas Arents

Klusbedrijf Klaas Arents is een bedrijf uit Sneek met postcode 8603 CB. Je kunt bij hen terecht voor Badkamerrenovatie, Behangwerken, Bijgebouwen, Dakgoten, Dakisolatie, Dakraam, Hekwerk, Horren, Houten vloeren, IKEA montage, Installatiewerken, Jaloezieën, Keukenrenovatie, Klusjesman, Kozijnen, Lekkages, Lekkages, Markiezen, Opruimingswerken, Parket & Laminaat, Pergola, Sanitair, Schilderwerken, Schutting, Timmerwerken, Trappen, Verhuizing, Verlichting, Vloeren, Zolderinrichting, Zolderisolatie en Zonweringen. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Klusbedrijf Klaas Arents!

Sinds een aantal jaren heb ik een klusbedrijf en werk in de regio en doe diverse klussen in en om het huis. Klanten vragen mij vaak om ook kleine klussen die al lang wachten op te pakken. Dit kan zijn lampen ophangen, stopcontact erbij, deuren repareren, kozijn rot herstellen, klein timmerwerk en nog veel meer zaken.

Mijn werkwijze is met rust de klussen afhandelen, goed en tot tevredenheid van de klant. Mijn motto daarbij is als ik geweest ben mag de klant niet zelf de rommel opruimen. Ik ruim alles weer op.

Heeft u een speciale klusvraag? Vraag me maar, ik draai niet snel mijn hand ergens voor om.

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Klusbedrijf Klaas Arents

Er zijn nog geen reviews geplaatst.