MD dak & klusbedrijf

MD dak & klusbedrijf is een bedrijf uit Sint-Michielsgestel met postcode 5272 RD. Je kunt bij hen terecht voor Dakgoten, Dakreiniging, Gevelcoating en Platte daken. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij MD dak & klusbedrijf!

Beste klant Leuk dat u kijkt op mijn profiel. Hier een korte uitleg over mijn bedrijf. MD Dak&klusbedrijf is een jong bedrijf met veel passie en gedrevenheid. Kwaliteit en klant tevredenheid staat bij ons dan ook voorop. Met een ervaring van al ruim 13jaar. U kunt bij mij terrecht voor al uw werkzaamheden op het dak.

Zoals:

-pannen daken

-bitumen daken -

voegwerkzaamheden -

impregneren van gevels en schoorstenen -

lood werkzaamheden -

schoorsteen werkzaamheden -

dakgoot werkzaamheden -

het opzoeken van lekkages Van een kleine reparatie tot vernieuwen van uw gehele dak,

ik Marco staat voor u klaar. Wat ik belangrijk vind van een opdracht dat u tevreden bent ik zal u dak aan nemen zoals het mijn dak zal zijn en ik maak duidelijke afspraken

(Want niemand zit te wachten op kosten achteraf.)

Maar ook met de klant zijn punten en verwachtingen door te spreken, zodat we op één lijn zitten bij het maken van de opdracht. Maak ook foto's voor u Ook fijn om te weten. Ik heb gelukkig alles in eigenbeheer zodat ik niet van andere afhankelijk zijn, en de klus voorspoediger zal verlopen. Garantie. Ik bied verschillende garantie mogelijkheden. Deze zullen altijd vooraf besproken en uitgelegd worden. Bedankt voor het lezen van mijn profiel.

Met vriendelijke groet, Marco Dekkers

Telefoon nummer 0647820753

E-mail info@dakklusbedrijf.nl

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van MD dak & klusbedrijf

Zeer tevreden over eerlijkheid , netheid , snelheid , de foto's die bij uitleg getoond werden welke mankementen er waren, vriendelijkheid , en geen harde radio aan .
Super blij met het goede resultaat en de 10 jaar garantie

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Wij hebben recent al onze platte daken laten renoveren door MD dak & klusbedrijf. We zijn uiterst tevreden. Marco heeft heel goed werk geleverd. Dit soort werk is vooral ook een kwestie van vertrouwen. Wat dat betreft kun je Marco zeker vertrouwen. Er was goede en duidelijke informatie vooraf en alle afspraken werden 100% nagekomen. Bij dankrenovatie kan eenvoudig een mindere kwaliteit materiaal worden gebruikt. Marco heeft echter keurig de beloofde A-kwaliteit geleverd. De eerste stortbui hebben we alweer gehad en het was een veilig gevoel dat alles weer zo goed waterdicht was.
Ik kan Marco dan ook voor 100% aanbevelen.

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Zeer vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen en er werd zeer vakkundig gewerkt. Het ziet er ook nog eens mooi uit. Bedankt!

Communicatie
9.5
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
9.5
Lekkage snel verholpen. Vriendelijk en vakkundig. Volgens afspraak verlopen.

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Marco heeft ontzettend goed werk geleverd. Hij is eerlijk, zuiver en legt uit wat hij doet. Wat ik een goed punt vind is, dat Marco netjes en bescheiden is, de klusplaats netjes achterlaat en afspraken nakomt. Niks is teveel, hij vult dingen aan als dat nodig is, zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen. Hij zei:' Ik kom maak een prijsafspraak met u en daar moet ik het voor doen". Dat heeft hij zeker gedaan! Marco handelt snel, denkt mee en geeft EERLIJK advies. Ik twijfelde over isolatie van mijn dak, zelfs op zondagavond was hij bereidt om advies te geven. De prijs was marktconform, maar ik heb daar naar mijn gevoel veel meer voor gekregen! Zijn collega's stelde zich netjes voor toen ik hem ontmoette. dat heb ik wel eens anders gezien. Service 10, communicatie 10, snelheid 10, betrouwbaarheid 10! Als ik iemand moet aanraden is het Marco!

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Marco communiceert helder en komt na wat hij zegt. Ondanks de tegenvaller dat de hoogwerker niet bij het dak kon, is de klus via het dak van de buren toch gelukt.

Communicatie
8.5
Nakomen afspraken
9.5
Prijs / kwaliteit
8.5
Ik had lekkage. En toen was daar Marco en partner. Erg blij met de snelle actie. Snel, vakkundig, scherp geprijsd en ook nog wat extra's gedaan voor die prijs omdat ik het zelf niet kon.
Chapeau jongens !

Communicatie
9.0
Nakomen afspraken
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Deze man heeft bij mijn een plat dak gebrand 70m2 super strak en netjes de afspraken zijn netjes na gekomen en duidelijk uit gelegd meneer heeft van te voren alles goed besproken en vroeg me mee op het dak om het een of ander uit te leggen en meneer heeft in overleg zelfs iets voor nix gedaan was niet echt heel duur maar toch aardig kortom een zeer goede ervaring met Marco Dekkers top jonge ga zo door
Gr Frank Smits

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0