Wnm klussen

Wnm klussen is een bedrijf uit Schoonhoven met postcode 2871 WR. Je kunt bij hen terecht voor Aannemerswerken, Badkamerrenovatie, Binnendeuren, Buitendeuren, CV ketel (installatie), CV-ketel (onderhoud), Dubbelglas, Houten vloeren, PVC Vloer, Sanitair, Schilderwerken, Spachtelputz, Stukadoorswerken, Tegelwerken en Zolderinrichting. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Wnm klussen!

Welkom!

Wij zijn een in Schoonhoven gevestigd klussenbedrijf met een groot netwerk. Zakelijk of particulier, voor elke behoefte vinden wij de juiste aanpak. Kleine of grote projecten, verbouwing, renovatie of herinrichting van ruimten. Wij pakken het professioneel aan.

Wij werken met jongens die kwaliteit leveren op het gebied van schilderen, vloeren en totaal onderhoud van woningen. Wij gebruiken materialen van goede kwaliteit. Duurzaamheid en kwaliteit is onze motto.

Wij werken met erkende specialisten in hun vakgebied. Wij bieden ook garantie in overleg met u.

In een persoonlijk gesprek horen wij graag uw plannen om u deskundig te kunnen adviseren over de te gebruiken materialen. Uw wensen en eisen horen we graag aan om een duidelijk en complete offerte te kunnen aanbieden.

Met vriendelijke groet,

WNM Klussen

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Wnm klussen

Er zijn nog geen reviews geplaatst.