Elektra Koning

Elektra Koning is een bedrijf uit 's-Gravenhage met postcode 2541 AG. Je kunt bij hen terecht voor Elektriciteit en Laadpalen. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Elektra Koning!

Wij zijn Elektra Koning, een echte koning in elektra werkzaamheden. Onze monteurs beschikken over veel ervaring waar sommige al 20 jaar mee lopen in de branche. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Elektra koning is gespecialiseerd op meerdere vlakken van elektra, zo hebben wij binnen enkele uren uw groepenkast vervangen maar voeren ook volledige elektra renovaties uit. Laadpaal nodig geen enkel probleem wij hebben meerdere partners waardoor wij beschikken over een uitgebreide voorraad en uw laadpaal binnen enkele dagen geplaatst hebben.

Bent u opzoek naar een elektricien om uw groepenkast te vervangen of voor het plaatsen van een perilex / kookgroep aansluiting, plaatsen van een laadpaal of een volledige elektra renovatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor u geschikte gespecialiseerde monteurs klaarstaan die beschikbaar zijn voor elke klus bij u in de buurt.

Wij zijn bereikbaar via het contactformulier.
Bezoek ook eens onze website voor meer informatie.

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Elektra Koning

Er zijn nog geen reviews geplaatst.