Ster klusbedrijf

Ster klusbedrijf is een bedrijf uit Rotterdam met postcode 3034 KG. Je kunt bij hen terecht voor Behangwerken, Glazenwasser, IKEA montage, Klusjesman, Opruimingswerken, Parket & Laminaat, Schilderwerken, Schutting, Stukadoorswerken, Timmerwerken, Verhuislift en Verhuizing. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Ster klusbedrijf!

Ster Verhuizingen is een voortdurend groeiend verhuis/ klusbedrijf. Steeds meer mensen weten ons te vinden. Of het nu gaat om klussen, particuliere verhuizingen of kantoor of bedrijfsverhuizingen, Ster Verhuizingen staat tot uw dienst. Als een van de weinige bedrijven die expertise en kwaliteitsdiensten hoog in het vaandel heeft staan, kan elk lid van ons team van professionals al uw vragen en zorgen afhandelen.

Onze diensten zijn een mix van klussen, particuliere en bedrijfsverhuizingen, samen met het broodnodige verpakkingselement. In het geval van het laatste aspect is ons verpakkingsteam uiterst efficiƫnt. Wij zorgen ervoor dat alle artikelen goed worden vervoerd en dat de algehele levering zo veilig mogelijk wordt uitgevoerd.

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Ster klusbedrijf

Er zijn nog geen reviews geplaatst.