Balkan Renovatie

Balkan Renovatie is een bedrijf uit Rotterdam met postcode 3026 CL. Je kunt bij hen terecht voor Spachtelputz, Spackspuitwerk en Stukadoorswerken. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Balkan Renovatie!

Balkan renovatie is een professionele bedrijf met ruim 30 jaar ervaring.

Onze specialiteiten?

-stukadoor
-schilderen
-spackspuiten
-spacktelputz

Onze klanten zijn altijd tevreden over het werk dat we leveren. wij gaan voor de beste kwaliteit en gebruiken daarvoor de beste materiaal. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Balkan Renovatie

Super mannen! Snel, accuraat, netjes, echt top. Niet aarzelen, deze mannen weten wat ze doen. Prijs kwaliteit verhouding een 10 ( omdat er geen hogere score bestaat).

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Woensdagavond met spoed op zoek naar stucadoors. Volgende ochtend stond Balkan Renovatie voor de deur. Korte introductie, het werk laten zien en de vonken vlogen er al vanaf! Voordat ik t doorhad was de woonkamer al bijna klaar. Kleine onverwachte dingen werden gelijk gecommuniceerd en meegenomen.
Goede duidelijke communicatie, tijd voor tekst en uitleg, lolletje hier en daar. 1,5 Dag eerder dan verwacht geheel netjes opgeleverd tegen goede betaalbare prijs. Dankzij het team van Balkan Renovatie kon vandaag de primer op de begane vloer en kan morgenvroeg ge√ęgaliseerd worden. Maandag flink aan de slag op mooie werkbare muren en de vloeren.
Balkan Renovatie enorm bedankt voor al jullie inzet!
Een echte aanrader! wij weten wie we moeten bellen voor dit soort klussen.

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0