PBOUW B.V.

PBOUW B.V. is een bedrijf uit Milsbeek met postcode 6596 DV. Je kunt bij hen terecht voor Aannemerswerken, Bijgebouwen, Dakraam, Gevelbekleding, Gevelreiniging, Gevelrenovatie, Grondwerk, Houtskeletbouw, Installatiewerken, Metselwerk, Timmerwerken en Voegwerken. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij PBOUW B.V.!

Uw bouwwens mijn specialiteit!

Peter de Haan bouw ofwel Pbouw, is een full service aannemingsbedrijf. Een bedrijf dat ik gestart ben met het doel meer service te bieden met betrekking tot alle bouw- en verbouw wensen voor zowel bedrijven als particulieren.

Wenst u een persoonlijke aanpak, een partner in uw zoektocht naar een oplossing voor het verkrijgen van meer ruimte in uw huis, wellicht een verbouwing van keuken, woonkamer of zolderkamers? Een slimme oplossing zoals onderkeldering van bestaande woning of gehandicapten aanpassingen, of bent u opzoek naar iemand die u voor u de zorg uit handen kan nemen met betrekking tot de verbouwing van uw bedrijfspand?

Dan bent u bij mij in goede handen, mijn ervaring van de afgelopen 30 jaar in nieuwbouw, verbouw en renovatie, zowel voor particulieren als bedrijven, staat geheel ter uwer beschikking

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van PBOUW B.V.

Er zijn nog geen reviews geplaatst.