S. van Erp Stucwerken

S. van Erp Stucwerken is een bedrijf uit Maren-Kessel met postcode 5398 JH. Je kunt bij hen terecht voor Stukadoorswerken. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij S. van Erp Stucwerken!

Ik heb al 20 jaar ervaring binnen het stukadoorswerk in de particuliere sector. Door mijn ervaringen binnen het stukadoorswerk heeft dit geleid tot een succesvolle start in 2015 van mijn onderneming. Ik ben een traditionele stukadoor die werkt met duidelijke afspraken en garanties, een heldere offerte en staat voor goed vakmanschap.
Of het nu gaat om woningen, kantoren of winkelruimten, bestaande of nieuwe panden, S. van Erp Stucwerken staat als stukadoor altijd voor u klaar om wanden, muren en plafonds een nieuwe afwerking te geven, daarbij staan kwaliteit en netheid hoog op mijn lijstje en sta ik voor betrouwbaarheid en service als stukadoorsbedrijf. Ik bied dan ook diensten aan voor verschillende toepassingen.
Alle vakkennis omtrent spuit- en stucwerk alsmede lijstwerk en ornamentering (zowel binnen als buiten), wordt op maat en geheel volgens uw wensen uitgevoerd. Ook voor gerelateerde werkzaamheden als restauratie aan stucwerk en pleisterlagen of voor specifieke schade en herstelwerkzaamheden kunt u bij mij terecht. Verder ben ik als stucadoor gespecialiseerd in, mortel / gips, gestucte sierlijsten, plafonds rozetten, pleister of specie, betonlook, knauf, texspuitwerk, buitengevels, pleisterwerk en glad (sausklaar) afwerken.

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van S. van Erp Stucwerken

Er zijn nog geen reviews geplaatst.