Parketvloerenhuis.nl

Parketvloerenhuis.nl is een bedrijf uit Klimmen met postcode 6343 PD. Je kunt bij hen terecht voor Houten vloeren, Parket & Laminaat en PVC Vloer. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Parketvloerenhuis.nl!

Parketvloerenhuis

Mail ons snel jullie telefoonnummer dan kunnen wij U spoedig bellen voor een passende oplossing voor jullie vloer. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met parkethout en laminaatvloeren. Van opschuren tot leggen en leveren van alle soorten kwaliteitsvloeren incl. plinten zetten.
Nadat wij met U contact hebben genomen, zullen we binnen 48 uur bij U langskomen voor een passende offerte met het juiste advies.
We zijn 7 dagen bereikbaar via mail en zullen ook dan ook U terugbellen indien gewenst.

Met vriendelijke groet,
Ron Grooten


Info over ons bedrijf!

Parketvloerenhuis is een gerenommeerd vloerenbedrijf waar u hoge kwaliteit, deskundig advies en een ouderwetse service vindt!
Gedreven en vol enthousiasme stellen we dagelijks alles in het werk om onze klanten naar volle tevredenheid te voorzien van een passend advies en onze vloeren af te werken tot in het kleinste detail. Of u nu kiest voor een vloer uit onze standaard collectie of voor puur maatwerk: alles is mogelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van ambachtelijke houten vloeren met een eigen karakter. Voor parketvloeren, bourgognevloeren, patroonvloeren, tapisvloeren, verouderde vloeren, maar ook voor lamelparket, alle soorten laminaatvloeren, pvc-vloeren, traprenovatie en voor onderhoud van uw vloer, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan achter ons vakmanschap en onze producten, en werken daarom uitsluitend met hoogwaardige houtsoorten en materialen.

Zo komen wij aan Uw huis met alle mogelijkheden die er zijn. Niet alleen voor ons is een vloer een sfeermaker, maar wij zijn er ter dege van bewust dat dit voor u ook geldt. Daarom geven wij u een eerlijk advies, met een persoonlijk karakter met advies aan huis.

Schuren parketvloer!!!

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Parketvloerenhuis.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst.