Bouw variatie B.V.

Bouw variatie B.V. is een bedrijf uit Hoofddorp met postcode 2131 PG. Je kunt bij hen terecht voor Aannemerswerken, Badkamerrenovatie, Keukenrenovatie, Klusjesman, Kozijnen, Metselwerk, Schilderwerken, Spachtelputz, Spackspuitwerk, Stukadoorswerken, Tegelwerken, Timmerwerken, Vloeren en Vloertegels. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Bouw variatie B.V.!

Ik werkte zelf jarenlang in een akoestische sector met een echo geleidend materiaal. Ik heb ook verschillende werkzaamheden gedaan in het bouw, wat ik erg interessant vind.

Wat ik erg leuk vind is innovatie in het bouw, kijken wat er nieuw is op de markt en dat in mijn werk invoeren. Dankzij mijn kennis en ervaring heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te starten. Ik werk samen met vakmensen, die diverse kennis hebben. Hierdoor kunnen verschillende werkzaamheden tegelijkertijd uitgevoerd worden. Heeft u net een huis in nieuwbouw gekocht en u wilt het laten renoveren Of u heeft al een huis, maar u wilt er wat te gaan aan veranderen? Wij kunnen voor u alles doen. Van binnen, maar ook van buiten, zelfs een nieuwe schutting zetten. Wij werken snel en we ruimen alles netjes op, zodat u verder niks hoeft te doen – alleen genieten van het ontstane resultaat!

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Bouw variatie B.V.

Er zijn nog geen reviews geplaatst.