Spar Invest BV

Spar Invest BV is een bedrijf uit Hoensbroek met postcode 6433 KC. Je kunt bij hen terecht voor Aannemerswerken, Badkamerrenovatie, Binnendeuren, Buitendeuren, Groendak / Sedumdak, IKEA montage, Keukenrenovatie, Klusjesman, Opruimingswerken, Parket & Laminaat, Sanitair, Schilderwerken en Zolderinrichting. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Spar Invest BV!

Spar Invest BV is een onderneming ontstaan uit het samengaan van twee bedrijven die gespecialiseerd zijn in timmerwerk, badkamers & keukens, sloopwerk en schilderwerk.
We hebben meer dan 20 jaar ervaring in de diverse werkgebieden, door onze 24 uur-service kunnen we bij calamiteiten veelal de klant helpen bij onverwachte ontstane problemen.
Bent u op zoek naar een veelzijdige vakman, aan wie u met een gerust hart uw verbouwing, renovatie, onderhoud en of overige bouwwerkzaamheden in en rond uw huis wilt toevertrouwen, dan bent u bij ons op het juiste adres.
Wij geven garantie op ons vakwerk.

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Spar Invest BV

Zeer slechte ervaringen met Spar Invest. Aanbetaling gedaan (heel dom) vervolgens zijn ze een paar keer langsgekomen maar niks afgemaakt. Uiteindelijk helemaal niet meer gekomen!! Leon en Allard zijn niet te vertrouwen. Dit zijn broers en hun moeder is de eigenaresse... na onderzoek gebleken dat ze vaker een bedrijf hebben gehad en steeds failliet verklaard werden.

Communicatie
1.0
Nakomen afspraken
1.0
Prijs / kwaliteit
1.0