Strock Schilder en afbouwservice Nederland

Strock Schilder en afbouwservice Nederland is een bedrijf uit Hengelo met postcode 7552 NB. Je kunt bij hen terecht voor Architect, Badkamerrenovatie, Behangwerken, Bijgebouwen, Dakontmossing, Dakreiniging, Gevelbekleding, Gevelcoating, Gevelreiniging, Houtskeletbouw, Kruipruimte / Bodem isolatie, Platte daken, Schilderwerken, Stukadoorswerken, Vloercoating en Zolderisolatie. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Strock Schilder en afbouwservice Nederland!

Strock.fam.bedrijf.Sinds 1960, bedrijf dat meer dan 45 jaar actief is in de complete aanpak van schilder en afbouwwerken.
Sinds 1992 is Hans Strock gedipl.meester schilder met 38 jaar ervaring als professioneel Schilder en afbouwer.
Van 92 tot 2014 actief met Strock onderhoud en Strock schilder en afwerkingen. Sinds 2014 actief met Strock schilder en afbouwservice Nederland waarmee ik alle diensten in het schilder en afbouwwerk lever in heel Nederland.
U krijgt altijd een gedegen advies op al het werk dat u wilt laten uitvoeren.
Met onze aanpak richten wij ons op duurzaamheid en kwaliteit.
Wij staan voor nieuwe ontwikkelingen
Wij hebben een geen gezeur beleid,
Zorg dragen voor milieu en omgeving waarin wij bewust omgaan met het kiezen van de juiste producten en het afvoeren hiervan.
Afspraken nakomen, afspraak is afspraak.
Wij stellen hoge eisen aan ons werk, kwaliteit en service staan bij ons op hoog niveau dit mag u ook van ons verwachten.
Ons werkgebied is al meer dan 25 jaar in verschillende regio,s, o.a. Amsterdam, Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Apeldoorn, maar ook zijn wij werkzaam over de grens en dat doen wij al jaar en dag met veel plezier.

Heeft u interesse in onze dienst dan laat u zich niet weerhouden en belt u gerust
dit nummer: 06-24945213 de heer Hans Strock.


Mvg. Hans Strock

Schilder en afbouwservice Nederland

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Strock Schilder en afbouwservice Nederland

Er zijn nog geen reviews geplaatst.