Klus Service Oost c.v.

Klus Service Oost c.v. is een bedrijf uit Enschede met postcode 7545 MX. Je kunt bij hen terecht voor CV ketel (installatie), CV-ketel (onderhoud), Elektriciteit, Loodgieterij, Sanitair, Storingen (elektra) en Verlichting. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Klus Service Oost c.v.!

Inmiddels hebben hebben meer dan 8 jaar ervaring in het verzorgen van installatie werkzaamheden bij zowel particulieren en bedrijven. Dit op het gebied van; loodgieterswerk, CV werkzaamheden en elektrowerk en overige diensten. Veelal worden we ook ingehuurd voor het oplossen van storingen en lekkages op CV en sanitair gebied naar tevredenheid van de opdrachtgevers. Uiteraard zijn wij hiervoor opgeleid en gecertificeerd.

Wij streven ernaar om u te ontzorgen en de werkzaamheden naar uw tevredenheid uit te voeren. Uiteraard geven wij garantie op de werkzaamheden en zijn wij maximaal verzekerd bij Nationale Nederlanden mocht er onverhoopt iets gebeuren ( b.v. pot verf omgevallen op uw vloerbedekking).

Tevens hanteren wij duidelijke algemene leveringsvoorwaarden, waarin de garantie bepalingen zijn opgenomen en zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Deze ontvangt u van ons voor aanvang van de werkzaamheden.

Wij streven er dan ook naar dat u 100% tevreden bent, u ons een positieve recentie kunt geven en ons op een ander moment weer inhuurt, ons aanbeveelt aan familie, vrienden en bekenden voor nieuwe werkzaamheden.

Graag horen wij van u.

Met een vriendelijke groet en hoogachting;

Klus Service Oost c.v.

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Klus Service Oost c.v.

Er zijn nog geen reviews geplaatst.