Denzoons Dakdekkers

Denzoons Dakdekkers is een bedrijf uit Emmer-Compascuum met postcode 7881 XL. Je kunt bij hen terecht voor Aannemerswerken, Bijgebouwen, Dakisolatie, Golfplaten, Groendak / Sedumdak, Hellende daken, Houtskeletbouw, Platte daken, Schutting, Terrasoverkapping, Timmerwerken, Veranda en Zolderinrichting. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Denzoons Dakdekkers!

Denzoons is een jong dakdekkers en renovatie bedrijf met een passie voor daken, dakbedekking en timmerwerk.

Wij zijn werkzaam Drenthe en Coevorden. Gevestigd in Emmen.

Onze voornaamste werkzaamheden zijn:

* dakbedekking platte daken zoals EPDM, bitumen of pvc dakbedekking maar ook het slopen en het maken van een dak of dakconstructie.

* Hellende daken en het renoveren daarvan. Zoals het verstevigen of vervangen van de huidige dakconstructie het plaatsen van unidek of isoleren en het afwerken en leggen van pannen.

* Overige timmerwerken zoals overkappingen, schuur, bijgebouwen, dakramen, dakkapellen, binnenwanden, verdiepingsvloeren, uitbouwen, kozijnen

Door onze enthousiaste en vakkundige team krijgen we vaak leuke en positieve reacties van onze klanten. Daar doen we het eigenlijk ook voor. Onze doel is een mooi en hoogwaardige kwalitatief product op te kunnen leveren waar we trots op kunnen zijn en zo klanten met onze werk en service voor ons te kunnen winnen.

Indien we aan grote klussen beginnen en klant of wij kiezen voor een uurtarief dan ondersteunen we de klant met de gehele bouwproces en het kiezen en bestellen van de benodigde producten. Ook maken we vaak 3d tekeningen voor onze klanten om hun wensen te visualiseren.

Ik weet zeker dat we u naar voldoening kunnen helpen. Graag hoor ik van u. We staan u graag te woord met iedere vraag.

Met vriendelijke groet.

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Denzoons Dakdekkers

Er zijn nog geen reviews geplaatst.