Slegers Spuitwerken

Slegers Spuitwerken is een bedrijf uit Eindhoven met postcode 5646 BR. Je kunt bij hen terecht voor Behangwerken, Schilderwerken, Spachtelputz, Spackspuitwerk, Spanplafond en Stukadoorswerken. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Slegers Spuitwerken!

Slegers Spuitwerken is specialist in machinaal afwerken van wanden en plafonds. Onze specialiteiten zijn onder andere spackspuiten, dunpleister en latexspuiten. Uiteraard kunnen wij ook traditioneel stucwerk en sierpleisters maken.

Wij zijn gespecialiseerd in het stucen van nieuwbouw maar focussen daarentegen ook op stucwerk voor bestaande woningen. Bij ons bent u aan het juiste adres van grote tot kleine klussen en van stucwerk tot latexspuiten.

De belangrijkste pijler van ons bedrijf is dat wij altijd een eerlijk en passend advies geven, waarbij u profiteert van concurrerend veel voordeel. Kortom, u krijgt het beste stucwerk, tegen de scherpste prijs.

Voor uw wanden worden vochtarme producten gebruikt. Hierdoor heeft u minder last van bouwvocht in uw nieuwbouwwoning. Waar normale droogtijden van traditioneel stucwerk weken zijn, kunt u er bij ons vanuit gaan dat u direct kunt schilderen als wij de deur uit zijn. Maar dat schilderwerk kunnen wij natuurlijk ook doen, machinaal zelfs! Kortom, wij kunnen u een totaalpakket aanbieden: stucwerk, latexspuiten, spackspuiten etc. Wij zijn van alle markten thuis.

Bovendien garanderen wij u een strak eindresultaat, doordat we gebruik maken van de modernste technieken. Ook willen wij u op het hart drukken dat voor iedere wens en elke portemonnee er een passende oplossing is om uw woning mooi te maken. Tijdens de vrijblijvende werkopname krijgt u een goed inzicht in welke mogelijkheden er zijn en welke kosten eraan zijn verbonden.

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Slegers Spuitwerken

Er zijn nog geen reviews geplaatst.