Ros onderhoud service

Ros onderhoud service is een bedrijf uit Den Haag met postcode 2497 XK. Je kunt bij hen terecht voor Aannemerswerken, Badkamerrenovatie, Camerabewaking, Domotica, Elektriciteit, Gietvloer, Interieurinrichting, Keukenrenovatie, Klusjesman, Laadpalen, Loodgieterij, Metaalbewerking, Metselwerk, Sanitair, Sleutel op de deur, Slotenmaker, Storingen (elektra), Veranda, Verlichting, Vloertegels en Voegwerken. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Ros onderhoud service!

Service staat bij ons bedrijf voorop,alle vragen en offertes zijn uiteraard geheel vrijblijvend,
Eenmaal bij ROS verbouwd is voor altijd vertrouwd

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Ros onderhoud service

vaatwasser geplaatst en 3 sterren sloten veiligheid beslag geplaatst
Henk de Bruijn
Wij hadden een nieuwe vaatwasser gekocht bij het plaatsen bleek deze er niet in te passen,er moest een timmerman komen om het kasje aan te passen (Ros onderhoud) deze vriendelijke man had het klusje in 2 uurtjes opgelost,wij woonden er pas 4 maanden dus er er was nog meer te doen,ik vroeg hem of hij veiligheids-beslag en nieuwe sloten kon plaatsen 3 sterren dat was ook geen probleem een paar dagen later kwam hij langs met de benodigde spullen en die klus was ook zo geklaard,overal gelijk sluitende sloten voor en achter,zeer betrouwbaar en goed.
Ros Onderhouds Servive

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
nieuw keukenblok geplaatst
Hans Coenders
Onze keuken was door een lekkage in de kastjes aan het rotten. Er moest een nieuw keukenblok in komen. Wij huren het huis via een makelaar. Ros onderhoud kwam de klus opnemen en deze allround vakman heeft dit prima uitgevoerd. Het is helemaal in overleg afgemaakt. Als wij een klusje hebben bellen wij zeker weer dit bedrijf. Deze man is echt aan te bevelen. Echt een topper !! Hans en Angelique.

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
inductie kookplaat geplaatst en inbouwoven plus diverse werkzaamheden
Ruud Steegman
Bij ons moest een nieuwe inbouwoven en inductiekookplaat geplaatst worden en een gasleiding verlegd worden Ros onderhoud was ons door een kennis aanbevolen,niets anders dan lof over deze man zeer prettig persoon de klus was zeer netjes en snel uitgevoerd,wij hadden ook nog een probleem met de verlichting in de gang waar al diverse mensen naar hadden gekeken probleem voorgelegd aan Ros,hij vertelde dat hij eigenlijk elektricien is en dat als hij klaar is er wel even naar zou kijken ,zo gezegd zo gedaan hij had het in 15 minuten opgelost,terwijl ik aan anderen al honderden euro's kwijt was voor dit probleem super,inmiddels hem bij onze dochter aanbevolen die hun huis aan het verbouwen zijn daar heeft hij nieuwe elektra groepen aangelegd en een nieuwe groepenkast geplaatst ook super tevreden met deze vakman

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Camera alarmsysteem aangelegd met sensoren
Max
In onze buurt werd veel ingebroken geen prettig idee,gezocht en rondgekeken naar een niet al te duur camerasysteem,bij Ros onderhoud terecht gekomen na uitgebreid advies voor en achter ons huis camera's met sensoren laten plaatsen die ik op mn telefoon kan bekijken en monitoren prima werkt echt goed er kan niemand meer ongemerkt in onze tuin of bij de voordeur komen prima service ?

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0