De Heus Bouw

De Heus Bouw is een bedrijf uit Den Haag met postcode 2592 VG. Je kunt bij hen terecht voor Elektriciteit, IKEA montage en Timmerwerken. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij De Heus Bouw!

De Heus Bouw is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbouwen van woningen van A tot Z. Of het nu een badkamer is of een zolderverbouwing, voor ons is niks te gek wij denken graag met de klant mee wat ten goede komt aan uw verbouwing. U heeft altijd een aanspreekpunt die direct beschikbaar is ten tijden van vragen of ideeën. Wij werken uitsluitend met serieuze vaklui die u klus tot een goed einde zullen brengen.

Projecten

Vakgebieden

Reviews van De Heus Bouw

De Heus-bouw is vriendelijk, oplossingsgericht, transparant en betrouwbaar. Zij verstaan hun vak, werken met kwaliteit materiaal en producten.
Bij ons hebben ze verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Alles tot in de punten verzorgd en afgewerkt!!!

Zeer aan te raden!!!

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Ik ben in zee gegaan met de heus bouw en ik moet zeggen ben zeker tevreden. De offerte was een heldere offerte zoals beloofd en alle afspraken zijn nagekomen deze aannemer zou ik iedereen aanbevelen.

Communicatie
8.0
Nakomen afspraken
7.5
Prijs / kwaliteit
7.0
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door de Heus Bouw. Het bedrijf wordt geleid door Carmin. Carmin is een kundige en ervaren bouwer, die graag meedenkt en helder adviseert. De offerte was duidelijk en zonder addertjes onder het gras. Tijdens de werkzaamheden bleek ook dat de afspraken netjes worden nagekomen en dat Carmin graag de klant ontzorgt. Ik kan De Heus Bouw van harte aanbevelen!

Communicatie
9.0
Nakomen afspraken
9.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Ik was aanvankelijk echt heel huiverig voor de complete ombouw van mijn badkamer. Er moest veel gebeuren:boiler, wasmachine, droger, leidingen verplaatsen, muren slopen etc.
Van 3 kleine hokjes werd een royale praktische badkamer gemaakt.
Alles binnen de tijd en de offerte.
Ik ben heel blij met deze aannemer en kan hem aanbevelen.

Communicatie
9.0
Nakomen afspraken
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Goede communicatie. prijs kwaliteit perfect. zeer tevreden over verbouwing van me dakkapel

Communicatie
8.5
Nakomen afspraken
7.5
Prijs / kwaliteit
8.5