Klussenbedrijf Willem Schutrup

Klussenbedrijf Willem Schutrup is een bedrijf uit Baflo met postcode 9953 PK. Je kunt bij hen terecht voor Badkamerrenovatie, Binnendeuren, Buitendeuren, Carport, Dakisolatie, Dakraam, Dubbelglas, IKEA montage, Keukenrenovatie, Klusjesman, Kozijnen, Sanitair, Schutting, Tegelwerken, Terrasoverkapping, Timmerwerken, Veranda, Vloertegels, Zolderinrichting en Zolderisolatie. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Klussenbedrijf Willem Schutrup!

Ervaring
Na 30 jaar lang in de bouw werkzaam te zijn geweest als allround timmerman ben ik in december van 2012 gestart met mijn eigen klussenbedrijf. In mijn werkzaamheden in de bouw heb ik ervaring opgedaan met alle voorkomende werkzaamheden, zoals badkamers, keukens, aanbouwen en noem maar op. Ik ben dan ook in te huren voor elke klus in en om het huis. Inmiddels kan ik ook kunststof kozijnen leveren en plaatsen. Verder heb ik ook een 24-uur service voor spoed reparaties.

Klussen
Naast het renoveren van badkamers en renoveren of plaatsen van keukens heb ik veel ervaring in het afhangen van deuren, vervangen van kozijnen en het leggen van laminaat vloeren. Ook een kleine aanbouw kan ik realiseren.

Offertes
Er kan ten alle tijde een gratis offerte worden aangevraagd.

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Klussenbedrijf Willem Schutrup

Er zijn nog geen reviews geplaatst.