Michel wijnstok onderhoud

Dit bedrijf is niet aangesloten bij Vindy.
Michel wijnstok onderhoud is een bedrijf uit Amsterdam met postcode 1064 VD. Je kunt bij hen terecht voor Behangwerken en Schilderwerken. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Michel wijnstok onderhoud!

Mijn naam is Michel Wijnstok. Werkzaam als schilder vanaf 2000. Sinds 2017 leid ik mijn eenmanszaak in het schilderwerken. Voor dat dit verwezenlijkt kon worden,heb ik mijn ervaring opgedaan bij andere bedrijven in het schilderwerken. Jaren geleden zei een leermeester vsn mij : Je ogen stelen meer dan je handen! En dat is zo. Door de ervaringen met verschillende mensen/bedrijven te werken,heeft Dst mij gevormd tot wie ik nu ben. Eerlijkheid,verantwoordelijkheid,openheid,bereidwilligheid en transparantie,communicatie zijn de principes waar ik voor sta. U als klant is belangrijk en ik lever graag een service aan u,met veel plezier en liefde.
Mvg
Michel Wijnstok

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Michel wijnstok onderhoud

Prettig in de omgang, goed werk!

Communicatie
8.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Michel is zeer prettig in de omgang. Harde werker,zeer communicatief,denkt mee,kijkt niet op een uurtje. Afgeleverde werk is top,strak en netjes . Ik beveel hem iedereen aan!!

Communicatie
9.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Vakman,zeer sociaal,makkelijk in de omgang,harde werker. Werkt netjes en geordend. Komt na wat er in de offerte is aangegeven. Comunicatie is top,klant staat centraal bij Michel en dst laat hij ook merken. Top schilder!

Communicatie
9.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0