Houses and Art

Houses and Art is een bedrijf uit Amsterdam met postcode 1095 DE. Je kunt bij hen terecht voor Aannemerswerken, Bijgebouwen, Installatiewerken, Interieurinrichting, Keukenrenovatie, Meubelmaker, Schilderwerken, Stukadoorswerken en Timmerwerken. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Houses and Art!

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Houses and Art

Houses and Art heeft voor mij mijn atelier omgebouwd van hobby naar werkstudio. Een vakkunddig team met makkelijke communicatie. Eva is een vrouw met veel vakkennis die voor mij een extra verdieping in mijn ruimte heeft gebouwd en een nieuwe vloer heeft ingebouwd. het gaat hier om een bbedrijfsmatige ruimte en alles is geweldig stevig en robuust gebouwd.

Helaas deed mijn verhuurder ineens heel moeilijk en eiste aanpassingen, dit was bijna een jaar na het bouwen en Eva nam alsnog de verantwoordelijkheid waar deze niet bij haar lag en heeft alle aanpassingen gemaakt.

Het raakt me dat er een bedrijf is binnen de bouw sector die dit doet, alleen om haar klanten tevreden te houden. Er is nooit discussie over verantwoordelijkheid met Eva dit neemt ze gewoon.

Uiteindelijk zit ik met een geweldig nieuwe studio waar mensen van onder de indruk zijn als ze er komen en blij zijn dat ze er kunnen werken.

Bedankt Houses and Art

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Eva en Chaib hebben ons geholpen met de verbouwing van een kantoorruimte die ik deel met andere freelancers. Eva had goede idee├źn voor de herindeling van de ruimte, onder andere het doorbreken van een muur. Hierdoor hadden we opeens veel meer ruimte! Er is een prachtige vloer (houten) gelegd en de muren zijn strak gestuukt. Ook hebben we nu een mooie vergaderhoek en een nieuwe, goed ingedeelde keuken. Bedankt!

Communicatie
8.0
Nakomen afspraken
8.0
Prijs / kwaliteit
9.0