Flevo stukadoor en ondehoudsbedrijf

Flevo stukadoor en ondehoudsbedrijf is een bedrijf uit Amsterdam met postcode 1095 GB. Je kunt bij hen terecht voor Badkamerrenovatie, Gietvloer, Opruimingswerken, Schilderwerken, Schoonmaakwerken, Spachtelputz, Stukadoorswerken, Tegelwerken, Timmerwerken en Vloertegels. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Flevo stukadoor en ondehoudsbedrijf!

Bedrijfsomschrijving
Welkom bij flevo stukadoorsbedrijf Amsterdam

Wij zijn een ervaren en betrouwbaar allround stukadoorsbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Flevo stucadoorsbedrijf levert vakkundig stucwerk, met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs.
Uw project is bij ons altijd in goede handen en wij bieden garantie en leveren het beste werk,
Goed stucwerk leveren is helemaal niet gemakkelijk, dat vraagt gevoel, ervaring en techniek. Het is een vak apart.
Flevo stucadoors staan voor vakkundigheid, netheid en professionaliteit en dit alles tegen scherpe prijzen.
U kunt ons altijd inschakelen voor al uw stukadoors klussen en voor advies. Een offerte en advies is geheel kosteloos. Referenties zijn op aanvraag toonbaar. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats.

Bel flevo stucadoorsbedrijf voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede stukadoor in Amsterdam en omgeving, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat.

U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele stukadoor.

Keurmerken

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Flevo stukadoor en ondehoudsbedrijf

Er zijn nog geen reviews geplaatst.