Lucassen Hoveniers

Lucassen Hoveniers is een bedrijf uit Almelo met postcode 7603 VP. Je kunt bij hen terecht voor Bestrating, Boomverzorging, Carport, Hekwerk, Opritten, Pergola, Schutting, Serre, Terrasaanleg, Terrasoverkapping, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Tuinpoorten, Tuinrenovatie, Veranda, Vijvers en Zwemvijvers. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Lucassen Hoveniers!

Lucassen Hoveniers is een jong en enthousiast bedrijf dat zich sinds maart 2016 bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor particulieren en bedrijven in Twente. Met vijftien jaar ervaring in het vak heeft Lucassen Hoveniers oog voor detail en precisie. De tuin is pas klaar als u het zegt.

Dankzij deze ervaring kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende mogelijkheden: Lucassen Hoveniers is naast hovenier en tuinarchitect ook stratenmaker voor bijvoorbeeld een oprit, een terras of een tuinpad. Bovendien kunnen wij ook overkappingen, tuinhuisjes en andere vormen van houtwerk voor u realiseren. En om uw tuin nog meer sfeer te geven, kunt u bij ons terecht voor vijveraanleg. U zegt, wij doen.

Kijk voor meer informatie op www.lucassenhoveniers.nl

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Lucassen Hoveniers

Er zijn nog geen reviews geplaatst.