Royal for You

Royal for You is een bedrijf uit Alkmaar met postcode 1827 PN. Je kunt bij hen terecht voor Behangwerken, Gevelisolatie, IKEA montage, Interieurinrichting, Klusjesman, Opruimingswerken, Parket & Laminaat, Schilderwerken, Tapijt(tegels) en Tuinonderhoud. Prijzen nodig? Vraag gratis een offerte aan bij Royal for You!

Welkom bij Royal for You!
Dromen realiseren wij samen!

Mijn naam is Dragomir Rebic. Na een ruime ervaring in de bouwbranche ben ik sind 2016 gestart als zelfstandige ondernemer. Alleen of in samenwerking met mijn vaste partners realiseren wij al uw wensen en projecten op het gebied van binnenafwerking en voornamelijk met betrekking tot het behangen, het leggen van laminaatvloeren en het schilderen van muren en plafonds.
Ik heb tevens de mogelijkheid om een groot project volledig voor u te realiseren tot een mooi resultaat. Uw gemak is dat u maar één aanspreekpunt hebt.
Betrouwbaarheid, professionaliteit, service en klanttevredenheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik luister graag naar uw wensen en zal u op alle mogelijke manieren adviseren en bijstaan om uw dromen ten uitvoer te brengen.

Graag maak ik voor u een vrijblijvende offerte.

Heeft u een project, neem dan contact op met Royal for You!

Met vriendelijke groeten
Dragomir Rebic

Projecten

Vakgebieden

Reviews van Royal for You


Communicatie
9.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Perfect uitgevoerde klus, aardige klusser, kan van harte aanbevelen.

Communicatie
10.0
Nakomen afspraken
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Fijn contact; Dragomir werkte heel netjes en stemde telkens op onze wensen af.
Ik kan hem van harte aanbevelen.

Communicatie
9.0
Nakomen afspraken
9.5
Prijs / kwaliteit
9.5