Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Zwembad offerte

Een zwembad is een heerlijke ontspannende verrijking voor de tuin. Er komt wel het een en ander kijken bij de aanleg van een nieuw zwembad: de ligging, de grootte, zwembadverwarming, afdekkingsmogelijkheden en natuurlijk de prijs. Want een zwembad laten aanleggen en installeren is best een investering. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste zwembad prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Zwembaden klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom zwembaden!

Vragen

Dat mag altijd.

Een zwembad kan natuurlijk open en vrij in de tuin geplaatst worden, maar er is ook de mogelijkheid tot het bouwen van een binnenzwembad in een bijgebouw of een zwembad met overkapping.

Een binnenzwembad kan letterlijk in huis of bijvoorbeeld in de garage of een ander bijgebouw. Er komt vaak nog wat extra's bij kijken zoals de klimaatregeling.

Verreweg het meest voorkomend is het buitenzwembad. Deze zijn er in verschillende vormen en maten. Meest populair is rechthoekige van 10 x 5 meter.