Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Schutting offerte

Een schutting in de tuin is meer dan alleen een erfafscheiding. Je creëert met een schutting diepte, ruimte en sfeer in de tuin en daarnaast ook meer privacy. Er zijn vele verschillende soorten schuttingen en mogelijkheden voor het laten plaatsen van een tuinafscheiding. Door meerdere schutting offertes aan te vragen van diverse tuinafscheiding aanbieders en deze vervolgens met elkaar te vergelijken ben je in staat om te besparen op de schutting kosten en daarnaast ook gemakkelijk te kiezen voor de schuttingleveranciers met de voor jou beste prijs-kwaliteit verhouding. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste schutting prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Schutting klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom schutting!

Vragen

Dat mag altijd.

Een schutting is bijna altijd op maat aangezien iedere tuin weer een ander oppervlakte heeft. De meest voorkomende schuttingen zijn de hout en beton schutting en hekwerk.

Een schutting is meestal van hout in combinatie met beton of bijvoorbeeld hekwerk. Maar tegenwoordig zijn ook PVC schuttingen en steenkorven enorm populair.

Het is niet aan te raden een schutting zelf aan te kopen, maar het kan natuurlijk wel. De meeste schutting specialisten werken alleen met eigen materialen. De schuttingen kopen ze vaak net zo voordelig in en het grote voordeel is dat het altijd perfect op maat gemaakt wordt.