Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Bestrating offerte

Ben je op zoek naar een stratenmaker die de oprit, terras of tuin kan voorzien van mooie bestrating? Om de juiste stratenmaker tegen de beste prijs te vinden kun je eenvoudig meerdere offertes aanvragen en deze na ontvangst met elkaar vergelijken. Ook kies je zo gemakkelijk voor de bestrating met de voor jou beste prijs-kwaliteit verhouding. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste prijs voor bestrating!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Bestrating klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom bestrating!

Vragen

Dat mag altijd.

Een bestrater kan zowel de voortuin, achtertuin of bijvoorbeeld de oprit bestraten. Dit gebeurt meestal met klinkers, terrastegels, kasseien, platinnes of flagstones. Maar ook teer, grind of andere soorten bestrating kunnen gecombineerd worden.

Een oprit moet extra goed gelegd worden vanwege de zware druk die het dagelijks krijgt door de auto. Welke steen gebruiken? Meest voorkomend is de klinker of kassei. Maar je kan dit altijd in overleg afstemmen.

Kan, maar of het slim is? Een bestrater kan vaak voor een voordelige prijs inkopen en als je de bestrater alles laat regelen ben je zelf nooit verantwoordelijk voor de hoeveelheid, de levering en planning en de kwaliteit.