Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Trappen offerte

Ben je op zoek naar een nieuwe trap of wil je de oude trap renoveren? Je kunt dan het beste een trappenspecialist inschakelen, deze kan je goed adviseren over de verschillende opties en mogelijkheden. Het is daarbij aan te raden om van te voren meerdere offertes aan te vragen van verschillende trap specialisten binnen jouw regio en deze na ontvangst goed met elkaar te vergelijken. Zo ben je in staat om te besparen op de nieuwe trap. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste trap prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Trappen klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom trappen!

Vragen

Dat mag altijd.

De meest voorkomende trappen zijn de rechte trap, de trap met onderkwart of bovenkwart, de wenteltrap, bordestrap en de spiltrap. Een timmerman kan deze perfect op maat maken.

Een trap op maat, of zelfs naar eigen design, is tegenwoordig ook heel goed mogelijk. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en laat bijvoorbeeld jouw wensen uitwerken tot realisatie!

Een trap kan gemaakt worden van de volgende materialen; hout, kunststof, PVC, staal, natuursteen, glas of beton. Daarnaast kan je deze afwerken met bijvoorbeeld hoogglans of mat schilderwerk, laminaat of tapijt.