Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter offerte

Wanneer je de badkamer, woonkamer of keuken wilt betegelen kun je een tegelzetter inschakelen. Een erkende en professionele tegelzetter werkt nauwkeurig en efficiënt, waardoor deze zal zorgen voor een prachtig eindresultaat. Door meerdere offertes van verschillende tegelzetters aan te vragen en deze na ontvangst met elkaar te vergelijken, kun je aanzienlijk op kosten besparen en daarnaast ook eenvoudig kiezen voor de tegelzetter die het beste aansluit op jou prijs-en kwaliteitswensen. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste tegelzetter prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Tegelwerken klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom tegelwerken!

Vragen

Dat mag altijd.

Je hoeft de tegels niet perse zelf aan te kopen. De tegelzetter kan de tegels vaak voordelig inkopen en het voordeel van leveren en plaatsen op vloer en wanden door de tegelzetter is; je bent zelf nooit verantwoordelijk voor de aantallen of de kwaliteit van de tegels.

Een tegelzetter heeft natuurlijk de ruimte nodig. Wanneer je de muren wilt laten betegelen is het goed om alles van de muur af te halen en de muur zo vrij mogelijk te maken. Verwijder bijvoorbeeld alle spijkers.

Vers stucwerk door een stukadoor zorgt voor een strakke en optimale oppervlakte voor de tegels. Het hoeft natuurlijk niet, want de lijm die een tegelzetter gebruikt kan op bijna iedere soort ondergrond.