Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Spanplafond offerte

Een slecht of beschadigd plafond? Denk dan aan de voordelige oplossing in de vorm van een spanplafond! Het is een "elastisch" plafond dat zeer strak aangebracht wordt. Het plafond heeft er nog nooit zo strak uitgezien. Spanplafonds hebben als voordelen dat het snel geplaatst kan worden en geen krimpnaden heeft. Ze zijn met water prima schoon te maken en verlichting is naar wens te integreren. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste spanplafond prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Vragen

Dat mag altijd.

Een spanplafond is een "vals" plafond dat strak getrokken wordt onder het huidige plafond. Het "doek" wordt gespannen, maar ziet er net uit als een normaal plafond. Omdat het een effen vlak is, is het plafond strakker pleisterwerk!

Je kan spanplafond gebruiken indien het huidige plafond te vies of te oneffen is om iets mee te doen, of wanneer je een heel hoog plafond hebt en deze liever wat verlaagd.

Van het spannen van een spanplafond ondervind je geen last. Dit in tegenstelling tot wanneer je een plafond opnieuw laat stucen of schilderen.