Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Spackspuiten offerte

Snel en voordelig een mooie afwerking van de muren en plafonds? Kies dan voor spackspuiten! Met spackspuitwerk brengt de stukadoor machinaal een nieuwe pleisterlaag op muren en plafonds. Omdat dit dus machinaal gebeurt, kan dit vrij snel en voordelig gerealiseerd worden. Ideaal voor nieuwbouw of bij renovaties. Spackspuiten kan helemaal naar smaak en wens; laat de muren en plafonds strak wit spuiten met een kleine fijne korrel of juist een grove korrelstructuur. Zelfs direct een kleurtje aanbrengen is ook mogelijk. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste spackspuitwerk prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Stukadoorswerken klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom stukadoorswerken!

Vragen

Dat mag altijd.

Spackspuiten is als het ware op een snelle, machinale manier een nieuwe pleisterlaag aanbrengen op de muren en plafonds. Dit gebeurt in 2 lagen; eerst wordt de meslaag aangebracht om het oppervlakte glas te krijgen. Daarna komt de afkorrellaag die het oppervlakte structuur en bescherming geeft.

Dit is helemaal zelf te bepalen. Dit kan van hee fijn tot heel grof. Het is maar net wat je zelf mooi vindt. Je kan de korrellaag ook met een kleurtje aanbrengen. Dit scheelt weer in schilderwerk ;-)

Het is belangrijk dat de stukadoors goed bij muren en plafonds kunnen. Zorg dus dat alle materialen van de muren en plafonds zijn. Is er iets wat je niet kan verwijderen? Plak dit dan heel goed af. Dit kun je natuurlijk ook door de stukadoors zelf laten doen, maar als het even kan; doe het zelf. Je bespaart op de kosten :-)