Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Screen offerte

Door middel van een screen heb je controle over de lichtregeling en temperatuur binnen in huis. Met screens kun je tot 92 procent van de zonnestraling buiten huis houden en daarmee dus ook de warmte. Ook regel je eenvoudig de hoeveelheid licht die naar binnenkomt. Vergelijk meerdere offertes van verschillende screen leveranciers en bespaar op de kosten voor aanschaf en plaatsing. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste screens prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Screens klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom screens!

Vragen

Dat mag altijd.

Een screen is zeer strak en modern en oogt dus heel erg mooi als zonwering. Met een screen haal je ook echt functionaliteit in huis; je regelt heel eenvoudig de hoeveelheid licht of de temperatuur.

Screens zijn er zowel in handmatige als elektrische uitvoering. Meest gekozen is de elektrische. Zeker als je meerdere ramen van de woning voorziet van screens is elektrisch erg handig. Je kunt bij sommige screens zelfs per stuk een timer instellen!

Screens zijn er in bijna alle kleuren. Je kunt altijd zelf een kleur op maat laten maken. Zo past een screen eigenlijk altijd bij iedere type woning!