Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Schuifdeuren offerte

Een schuifdeur zorgt voor een verbinding tussen de tuin en woning. Het is het mooiste als deze perfect op elkaar aansluiten. Er is ontzettend veel keuzen uit materiaalsoorten en voor iedere stijl is wel een schuifdeur die daar goed bij past. Besparen op de aanschaf en installatie van de schuifdeur kan door meerdere offertes van schuifdeur leveranciers aan te vragen en deze na ontvangst goed met elkaar te vergelijken op prijs en kwaliteit. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste schuifdeuren prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Schuifdeuren klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom schuifdeuren!

Vragen

Dat mag altijd.

Een schuifdeur, ook wel schuifpui genoemd, komt het vaakst voor in de uitvoeringen; pivoterend, vouw of tourniquet.

Een pivoterende deur (ook wel taatsdeur genoemd) draait op een kwart van het kozijn in plaats van op de hoek. Dit zie je vaak bij stalen of grote houten ramen en deuren.

Een tourniquet deur is een draaideur. De meeste grote kantoorgebouwen, winkels of bijvoorbeeld ziekenhuizen hebben deze vaak als hoofdingang. Het zorgt voor een constante flexibele doorloop van mensen, zonder verlies van warmte of koeling in het gebouw.