Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Ramen offerte

Ben je op zoek naar nieuwe ramen of kozijnen? Ramen en kozijnen zijn in allerlei verschillende materialen verkrijgbaar en allemaal hebben zij zo hun voor- en nadelen. Zo zijn ramen of kozijnen in PVC erg stijlvol, veelzijdig, ecologisch verantwoord en onderhoudsvriendelijk. Ook zijn ramen of kozijnen van pvc in je eigen persoonlijke stijl te maken. Op deze manier kun je de vorm, uitvoering en kleur naar eigen wens invullen. Wanneer je meerdere offertes van verschillende leveranciers vergelijk kun je aanzienlijk op de kosten besparen. Daarnaast kun je kiezen voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste ramen prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Kozijnen klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom kozijnen!

Vragen

Dat mag altijd.

Bij ramen komen enkele dingen kijken; wil je een raam dat open kan? In welke kleur wil je de raam? Van welk materiaal moet de raam gemaakt worden? En welk soort glas moet erin?

De meeste ramen zijn van hout of PVC/kunststof. Het voordeel van hout is dat je eenvoudig een nieuwe kleur kan toepassen op de ramen. PVC is daarentegen weer duurzamer.

Denk ook meteen na over het type glas dat je in de raam wilt. Je kunt het best kiezen voor de HR++. Dit is dubbel glas van hoge kwaliteit, voor een goede prijs!