Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Raamdecoratie offerte

De ramen voorzien van decoratie heeft vaak 2 functies: het moet er mooi uitzien maar ook functioneel zijn. Bijvoorbeeld om te koelen of juist te isoleren. Of beide. Er is veel mogelijk binnen raamdecoratie met o.a. de meest voorkomende zonweringen: jaloezieën, rolluiken, shutters, lamellen, stickers en gordijnen. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste garagepoort prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Raamdecoratie klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom raamdecoratie!

Vragen

Dat mag altijd.

Raamdecoratie heeft vaak 2 doelen; het ziet er mooi uit en beschermd tegen zon of inkijk (privacy). De meest voorkomende vorm van raamdecoratie zijn de (rol)gordijnen, lamellen, shutters of stickers tegen de raam.

Vaak worden ramen aan de voorzijde van de woning bestickerd met een soort transparante folie. Hiermee houd je niet veel licht tegen maar beperk je wel de inkijk van buitenaf naar binnen. Ideaal voor je privacy!

Raamdecoratie is vaak aangebracht aan de binnenkant, maar je kan ook kiezen voor zonwering. Dan heb je decoratie aan de buitenzijde en beperk je ook inkijk en zonlicht.