Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Markiezen offerte

Het gebruik van markiezen geeft een stijlvolle en romantische uitstraling, ze roepen nostalgisch gevoel op. Daarnaast zijn ze ook functioneel doordat ramen kunnen openslaan en ze kunnen beschermen tegen zonlicht van opzij. Om te besparen op de aanschaf van markiezen kun je het beste meerder offertes van markiezen leveranciers met elkaar vergelijken op prijs en kwaliteit. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste markiezen prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Markiezen klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom markiezen!

Vragen

Dat mag altijd.

De voordelen van markiezen als zonwering zit 'm vooral in de combinatie; het is een prachtige landelijke look voor je woning en houdt de zon goed tegen waardoor het lekker koel in huis blijft.

Het nadeel van markiezen is dat het bij slecht weer niet verstandig is om deze uitgeklapt te laten. Natuurlijk, bij slecht weer is er ook geen sprake van zon, dus heeft de markies ook geen functie. Maar toch, een markies geeft een bepaalde look aan je woning die je dan moet missen.

Een markies heeft qua look niet echt een alternatief. Maar natuurlijk zijn er andere soorten zonwering beschikbaar zoals shutters of screens. Voorals screens worden steeds populairder.