Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Luiken offerte

Ben je op zoek naar nieuwe luiken? Luiken geven de woning een bepaalde uitstraling mee, het is dan belangrijk dat deze bij elkaar passen. Wanneer men een erf betreedt vallen een aantal dingen meteen op, waaronder de luiken. Luiken zijn dus een belangrijk onderdeel waarop een eerste indruk gebaseerd wordt. Gelukkig zijn er vele soorten luiken beschikbaar, voor iedere type woning. Ook dienen luiken voor een stukje veiligheid en privacy. Wanneer je meerdere offertes van verschillende luiken leveranciers vergelijkt kun je aanzienlijk besparen. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste luiken prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Luiken klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom luiken!

Vragen

Dat mag altijd.

Luiken als zonwering is erg mooi. Er zijn verschillende soorten luiken maar de meest populaire is toch wel de 'Louvre luik'.

Luiken zijn er in diverse soorten en materialen. De meest voorkomende zijn van hout of aluminium. PVC zie je ook steeds vaker.

De look van luiken heeft eigenlijk niet echt een alternatief. Shutters zijn een stuk moderner. Markiezen zou je als alternatief kunnen zien, maar hebben eigenlijk een andere functie.