Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Kachels & Haarden offerte

Op zoek naar onderhoud voor de bestaande kachel of open haard? Of juist op zoek naar een nieuwe? Zowel voor renovatie, onderhoud of maatwerk kun je eenvoudig vergelijken en besparen op haarden en kachels van ieder merk, type en voor ieder budget. Super gezellig en lekker warm natuurlijk! Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste kachels en haarden specialisten prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Vragen

Dat mag altijd.

Voor zowel een nieuwe haard of kachel, eventueel laten metselen, of voor het repareren of renoveren van een bestaande kun je terecht bij de Vindy kachels en haarden specialisten.

Het voordeel van elektrisch is natuurlijk dat je niet meer zelf hout hoeft te hakken (lees; kopen in de winkel ;-) ) en dat het onderdeel wordt van je complete CV systeem. Een handmatige kachel staat los van je CV en je moet dus zelf het stoken en de warmte zien te reguleren.

Dit is een kleinere kachel die ook na de bouw van een woning of pand nog geplaatst kan worden. De naam komt voort uit de methodiek; de buizen van de kachel worden door de gevel naar buiten getrokken. Ideaal dus voor woningen die nog geen kachel(kanaal) hebben.