Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

CV Ketel offerte

Wil je besparen op jouw energierekening? Het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel is dan een goede keuze. Door te kiezen voor een nieuwe en zuinige CV-ketel ben je in staat om behoorlijk in energiekosten te besparen. Daarnaast krijg je in de meeste gevallen vanuit de netbeheerder ook nog een premie wanneer je overstapt op een energiezuinige CV-ketel. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste cv ketel prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

CV-ketel klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom cv-ketel!

Vragen

Dat mag altijd.

Er zijn diverse soorten CV ketels zoals de standaard ketel die wordt gebruikt voor het opwarmen. Daarnaast is er de combiketel voor het reguleren van warm water en de HR ketel die een hoogrendement produceert. Lees hier meer.

Dit is een ketel met een hoog rendement. De HR staat voor 'Hoog Rendement'. Deze ketel kan met dezelfde hoeveelheid gas efficienter omgaan en meer produceren.

Het voordeel van huren is dat je niet direct een grote investering hoeft te doen en je altijd voorzien bent van onderhoud. Maar je betaalt maandelijks een vast bedrag en daardoor is huren altijd duurder. Bovendien ben je nooit eigenaar en is overstappen lastig.