Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Carport offerte

Een carport is ideaal om de auto (deels) afgeschermd bij de woning of kantoor te parkeren. Op deze manier voorkom je schade door het weer en voorbijgangers in tegenstelling tot wanneer je de auto aan de straatkant parkeert. Een carport is een goed alternatief van een garage. Het is relatief voordeliger te maken en het oogt ook ruimtelijker omdat de zijkanten vaak (deels) open zijn. Vraag via Vindy eenvoudig en gratis meerdere offertes aan, bespaar tot wel 40% en kies voor de voordeligste carport prijs!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Carport klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom carport!

Vragen

Dat mag altijd.

De eerste vraag bij het plaatsen van een carport is; wil je de carport vast aan de woning of het kantoor? Een carport kan namelijk ook losstaand, als bijgebouw, op het terrein of perceel geplaatst worden.

Een carport is vaak van hout, PVC of aluminium. Maar alle materialen zijn te combineren. Zo wordt er ook vaak gekozen voor houten of PVC palen en een glazen dak. Erg mooi!

Ook je bestaande carport kan gerenoveerd of gemoderniseerd worden. Denk aan het vervangen van het dak of het vernieuwen van de bestrating of wanden.